Στην Internet Services προσφέρουμε διάφορες επιλογές ώστε να πληρώσετε την ενεργοποίηση και ανανέωση των υπηρεσιών σας. Δείτε την κάθε μια από αυτές αναλυτικά και επιλέξτε αυτή που σας ενδιαφέρει.

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής που δέχεται η Internet Services είναι:

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω τραπεζικής μεταφοράς στις παρακάτω τράπεζες.

Δικαιούχος λογαριασμών: Internet Services Ι.Κ.Ε

Eurobank

0026.0265.02.0201706892

SWIFT-BIC: ERBKGRAA

GR4302602650000020201706892

Αντιγραφή IBAN

Alpha Bank

2220-0200-2010-235

SWIFT-BIC: CRBAGRAA

GR4201402220222002002010235

Αντιγραφή IBAN

Piraeus Bank

5150-111081-166

SWIFT-BIC: PIRBGRAA

GR1401721500005150111081166

Αντιγραφή IBAN

National Bank

303/013927-07

SWIFT-BIC: ETHNGRAA

GR7901103030000030301392707

Αντιγραφή IBAN

Σε αυτή την περίπτωση αφού κάνετε την παραγγελία σας πρέπει να καταθέσετε στον τραπεζικό μας λογαριασμό το ανάλογο ποσό έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία που έχετε παραγγείλει. Η πληρωμή θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 2 ημερών (48 ώρες) ειδάλλως η παραγγελία σας ακυρώνεται. Στη συνέχεια θα πρέπει να στείλετε την απόδειξη της κατάθεσης σας μέσω e-mail, στο sales@interservices.gr αναφέροντας τον αριθμό του προτιμολογίου της συναλλαγής.

Τα στοιχεία του τραπεζικών μας λογαριασμών αναφέρονται και στο προτιμολόγιο.

* Σε περίπτωση που κάνετε τη μεταφορά μέσω κάποιας άλλης τράπεζας θα πρέπει να επιλέξετε ώστε όλες οι χρεώσεις να σας επιβαρύνουν εξολοκλήρου.

Με γνώμονα την άμεση και εύκολη εξυπηρέτησή σας προχωράμε στην νέα εποχή πληρωμών με τη χρήση RF κωδικών πληρωμής.
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας από οποιαδήποτε τράπεζα διαθέτετε λογαριασμό με την χρήση του μοναδικού RF κωδικού σας. Με αυτό τον τρόπο πληρωμής αποφεύγετε τυχόν διατραπεζικά έξοδα, δεν χρειάζεται να μας αποστείλετε αποδεικτικό πληρωμής, δεν χρειάζεται να τοποθετείτε εκ νέου στοιχεία και αιτιολογίες πληρωμής όπως επίσης η συναλλαγή σας φαίνεται άμεσα στα συστήματα μας.

Η υπηρεσία IRIS Online Payments προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμής των αγορών που πραγματοποιούνται σε ηλεκτρονικό κατάστημα, με χρέωση λογαριασμού πληρωμών μέσω του e-banking της τράπεζάς σας (Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς και Viva Wallet).

Η πληρωμή με τη χρήση της κάρτας σας (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners) μέσω διαδικτύου είναι τόσο εύκολη, σύντομη και ασφαλής.

Συνεργαζόμαστε με μια από τις ποιο αξιόπιστες Τράπεζες.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Το PayPal είναι μία υπηρεσία που προσφέρει ασφάλεια στις διαδικτυακές αγορές μας και τις μεταφορές χρημάτων γενικότερα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα διαδικτυακό λογαριασμό στον οποίο καταθέτουμε χρήματα και το χρησιμοποιήσουμε για τις διαδικτυακές μας συναλλαγές. Για κάθε αγορά μας λοιπόν αντί να εισάγουμε τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού, εισάγουμε τα στοιχεία του λογαριασμού Paypal. Αυτό φροντίζει να στέλνει αποκρυπτογραφημένες τις πληροφορίες μας στους διαδικτυακούς τόπους που θέλουμε να στείλουμε χρήματα. Με το Paypal εξασφαλίζουμε ότι δεν πρόκειται να πέσουμε θύματα υποκλοπής και αποφεύγουμε τη χρήση των στοιχείων του τραπεζικού μας λογαριασμού που είναι ριψοκίνδυνη και επισφαλής.

Paypal Email: sales@interservices.gr

Εάν δεν έχετε λογαριασμό στο Paypal, πατήστε ΕΔΩ

Τα credits είναι πιστωτικές μονάδες που αγοράζετε από εμάς (Κάθε 1 credit αντιστοιχεί σε 1 €) με έναν από τους προηγούμενους τρόπους πληρωμής (Paypal, Πιστωτική κάρτα και Τραπεζική Κατάθεση) για να πραγματοποιείτε τις παραγγελίες σας. Οι μονάδες που αγοράζετε προστίθενται στο λογαριασμό σας και αφαιρούνται κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια αγορά και το ποσό των ευρώ στο οποίο αντιστοιχούν είναι το ίδιο με αυτό που καταβάλατε για να τις αγοράσετε. Μπορείτε λοιπόν να κάνετε πολλαπλές και αυτόματες ηλεκτρονικές αγορές χωρίς να κινείτε μία από τις προηγούμενες διαδικασίες για κάθε μία αγορά σας και παράλληλα να μη χάνετε χρήματα σε προμήθειες, ποσοστώσεις κ.α.