Είμαστε μια 100% Ελληνική Επιχείρηση και δυναμικά αναπτυσσόμενη στον χώρο των υπηρεσιών Internet.

Μέσα από την παροχή υπηρεσιών που χαρακτηρίζονται από Αξιοπιστία, Ασφάλεια και Ταχύτητα, στοχεύουμε στη σύναψη μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Μένοντας πάντα σταθεροί στον στόχο μας σας παρέχουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και σε καμία περίπτωση δεν μειώνουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας.

Αναπτυσσόμαστε δυναμικά και σταθερά και θα είμαστε εδώ για πολλά χρόνια ακόμα!

Σε ένα Internet που αλλάζει συνεχώς, είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε λύσεις και ιδέες που θα στηρίζουν την δική σας προσπάθεια.

Το όραμα μας είναι να έχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες!

Αναζητούμε διαρκώς τεχνολογικές καινοτομίες στο χώρο του Internet, αναλύουμε τα δεδομένα της αγοράς και αναπτύσσουμε νέες συνεργασίες.

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα των διαδικτυακών υπηρεσιών.

Η Internet Services δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με εξειδίκευση στις υπηρεσίες διαδικτύου και πολυετή πείρα στη φιλοξενία ιστοσελίδων και διαχείριση Web Servers.

Τα στελέχη της Internet Services συνδυάζουν την εμπειρία και τεχνογνωσία με την ζωντάνια, τον ενθουσιασμό και το όραμα και αποτελούν τη κινητήρια δύναμη της εταιρείας προς την κατάκτηση των στόχων της.

Η υψηλού επιπέδου εξειδίκευση του προσωπικού διατηρεί την εταιρεία στην αιχμή των τεχνολογιών πληροφόρησης και συμβάλλει αποφασιστικά στην μεταφορά τεχνογνωσίας και την ενσωμάτωση νέων μεθόδων στην διεκπεραίωση των έργων που αναλαμβάνει.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας εκπαιδεύεται συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και προϊόντα παρακολουθώντας σεμινάρια και παρουσιάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι συνεχείς επενδύσεις στον τομέα επιμόρφωσης και εκπαίδευσης πραγματοποιούνται τόσο με την αύξηση του αριθμού των ατόμων για την αποτελεσματική στελέχωση της εταιρείας, όσο και με την διαρκή εκπαίδευση τους όπως απαιτεί η πολύ απαιτητική αγορά της Πληροφορικής.

Η Internet Services ήταν, είναι και θα είναι πάντα κοντά σας, να καλύψει όλες σας τι διαδικτυακές ανάγκες παρέχοντας το 100% της ποιότητας σε ότι αφορά στις υπηρεσίες διαδικτύου.

Η Internet Services είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στην Ελλάδα και αποτελείται από στελέχη με πολυετή εμπειρία στον χώρο της παροχής υπηρεσιών Πληροφορικής και της εμπορικής αξιοποίησης των δικτύων επικοινωνιών, με στόχο να παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες για την ιδανική παρουσία τους στο Internet, από την καταχώρηση του ονόματος χώρου (domain name registration services) και τη φιλοξενία της ιστοσελίδας τους (web hosting services), μέχρι την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και υποστήριξης για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας και τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, αλλά και για τα πλέον εξειδικευμένα θέματα και φυσικά για οτιδήποτε νεότερο προκύπτει στον κλάδο των τεχνολογιών της Πληροφορικής και του Διαδικτύου.

Η εταιρία μας είναι εγκεκριμένος καταχωρήτης ονομάτων χώρου (domain names) με κατάληξη .gr από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) (Αρ.Πρ. 11006/23-11-2023). Ταυτόχρονα συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες καταχώρησης και διαχείρισης ονομάτων του εξωτερικού για να προσφέρει στους πελάτες της γενικά top-level ονόματα χώρου (gTLD), από τα πλέον διαδεδομένα όπως τα .com, .net, .info και .biz, μέχρι τα πιο πρόσφατα και εξειδικευμένα.

Εκτός από την καταχώρηση ονομάτων προσφέρουμε ολοκληρωμένα και οικονομικά πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων, προσφέροντας επιπλέον στους πελάτες μας, ιδιώτες και επιχειρήσεις, την υποστήριξη και τα εργαλεία που χρειάζονται για την εύκολη και αποδοτική διαχείριση της ιστοσελίδας τους.

Συνεργαζόμαστε επίσης με άλλες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Internet και ιδιώτες που επιθυμούν να γίνουν μεταπωλητές των υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων της εταιρίας μας.

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε όλους, είτε πρόκειται για ιδιώτες, είτε για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Διαθέτουμε την τεχνολογική υποδομή, την τεχνογνωσία και την εμπειρία να βρούμε τη λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, πάντα στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Γνωρίστε μας και εσείς!

Υπάρχουν εκατοντάδες εταιρίες που προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων και καταχώρησης ονομάτων, και η επιλογή της σωστής εταιρίας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εάν χρειάζεστε όμως έναν αξιόπιστο συνεργάτη για να αποκτήσετε και εσείς παρουσία στο διαδίκτυο, η βέλτιστη επιλογή είναι η Internet Services. Επικοινωνήστε και σεις μαζί μας σήμερα, μιλήστε με έναν από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας και βρείτε και σεις τη λύση που αναζητάτε για την παρουσία σας στη διαδικτυακή κοινότητα.

Ήρθαμε για να μείνουμε!

Internet Services Ι.Κ.Ε